Sider: [1]   Til bunnen
  Skriv ut  
Skrevet av Emne: Er det noen som kjenner til disse/dette?  (Lest 982 ganger)
0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.
Heidi og Cirka
Unghund
***
Utlogget Utlogget

Innlegg: 188


WWW
« på: Oktober 11, 2007, 13:43:09 »

Er det noen som kjenner til disse?
http://groups.msn.com/kennelcaliba/rhodesianridgeback.msnw
Loggført

when you try it, you don't want anything else....
mailin
Unghund
***
Utlogget Utlogget

Kjønn: Kvinne
Innlegg: 72


Friluftsidiot


WWW
« Svar #1 på: Oktober 11, 2007, 14:56:10 »

For min del ser det ut som noen småjenter som leker seg med "kjøp, salg og oppdrett" av bilder over nett. Har vært borti det et par ganger før, hvor de tar bilder (og av og til navn) fra andres hjemmesider og "selger" de som egne hunder, bare at alt foregår på nettet. Så kan de stille ut "hundene" sine på sider som dette: http://groups.msn.com/dogs-life/velkommen.msnw

Fant en gang bilde av huskyen min på en sånn side, hun  gikk under betegnelsen "snill og lydig hund som gjerne blir venner med katten din".. Vel de skulle kjent henne i virkeligheten! *ler* Jeg ba de ta bort bildet, og det var ikke noe problem på akkurat den siden.
Loggført

Mailin
- trent av en aussie, eid av en husky.
Heidi og Cirka
Unghund
***
Utlogget Utlogget

Innlegg: 188


WWW
« Svar #2 på: Oktober 11, 2007, 15:26:41 »

Oki.. Godt å høre, synes liksom det var litt mye som var på kanten her.. Men da forstår jeg ja..
Loggført

when you try it, you don't want anything else....
Sider: [1]   Til toppen
  Skriv ut  
 
Gå til: